Известие

Collapse
No announcement yet.

Нова придобивка 1.7 спорт вагон!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нова придобивка 1.7 спорт вагон!

Здравейте колеги, от днес съм собственик на алфа 33 1.7 спорт вагон!
    прилагам снимки ако имам някакви въпроси ще питам понеже карам 145 1.3 боксер и знам за какво става въпрос.Понеже педераса който ми я продаде си искаше гумите за това е във това състояние!
    Като за начало колко коня е 1.7цата?
    Attached Files
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Честито, колега, бива си я!Салонът изглежда доста запазен, а даже и климатик има
    иначе аз доколкото знам 8V боксера е 110 к.с.
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Колега честито!Със здраве да си я караш и много безавариини километри.

Comment

Мерси колеги на първи оглед колата няма картер, тези дни ще сваля вала и ще го нося на шлайф, и мисля да я сглобя и да я покарам малко, от пред е със чержени пружини и сини амортисиори монро!

Comment

Честито и от мен!
          Като гледам снимките пише CLIMATIZZATORI, но не виждам компресора на климатика на снимката с двигателя
          Това с гумите верно си е...
          Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 23:08.
          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
          и делта

Comment

Честито,колега!Тоя като гледам я е опоскал!Съвсем завършен помияр!Иначе колицата си я бива.Със здраве да си я караш и много безаварийни!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

има остатъци от климятик, но компресор не виждам. Провери под калниците там ли са радиаторите с вентилаторите поне

Comment

Честито,много ми е позната,а и с тея бели уреди.От къде я купи ако не е тайна.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

хах, да не си позна твоите уреди бе
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                    Честито,много ми е позната,а и с тея бели уреди.От къде я купи ако не е тайна.
                    Хах не е твойта тази не е 4х4 или поне така си мисля не виждам диф нито кардан!Ако се лъжа поправете ме. Колата я купих от един таргаш няма такъв циганин!
                    Видя ми се че е тръгнала ръждичка тук там!

Comment

Не е 4х4,ама верно тоя дето я е карал преди е бил голям п****ас.Направил е колата на гъз.Все пак успех със нея и много безаварийни километри ти пожелавам и да си намериш джанти и гуми скоро,че като я гледам да седи на трупчета ми се къса сърцето.Така като гледам тръбите на компресора си седят ама него нещо го няма.Много кавалски работи е правил онзи.
                      ПП:За колко пари я взе?
                      Last edited by firedragon; d.m.y г., 10:51.
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Много окаяно съсрояние ! Трябва доста лев за да я стегнеш но ако има желание няма невъзможни неща
                        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Добре дошъл в сектата колега
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Колеги а евентуално Ръководство за ремонт и експлоатация за този модел дали няма да може да се намери, търсих но не откривам нищо за 33 и по спецялно 1.7ие

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                              Колеги а евентуално Ръководство за ремонт и експлоатация за този модел дали няма да може да се намери, търсих но не откривам нищо за 33 и по спецялно 1.7ие

Ето колега днес пуснах специално една тема

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...822#post492822
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X